VAN COPACABANA NAAR LA PAZ!!!!
Blijf op de hoogte en volg Sjuul
24 Juli 2012 | Bolivia, La Paz
VAN COPACABANA NAAR LA PAZ!!!!
Dag 9
Vanochtend zijn we om 8.30 uur met de boot naar het eiland van de ZON gegaan op het TITICACAMEER!! Het was ongeveer 1,5 uur heen varen en 1,5 uur terug. In de tussentijd hebben we een prachtige wandeling gemaakt op het eiland met prachtige uitzichten.
Om 13.00 uur hadden we nog een uur over om het centrum van COPACABANA te verkennen. Om 14.00 uur heb ik geluncht en om 15.00 uur zijn we met de bus naar La Paz gereden.
Het was een reis van 4 uur met tussendoor een bijzondere stop bij een veerpont. De bus moest op een houten vlot met een motorbootje naar de overzijde gebracht worden. De mensen gingen met een klein bootje. Gedurende de busreis kon je genieten van de prachtige uitzichten van het ANDESGEBERGTE.
Gisteravond zijn we gaan eten bij een Internationaal restaurant met Nederlandse eigenaren. Heerlijk eten en een gezellige tent. Ik weet zeker dat ik er deze dagen nog wel eens heen zal gaan.
Sjuul Stappers
Dag 9